Kisaruschen

Vi håller Kisa levande!

I december varje år, med start första advent, anordnas Kisa Ruschen. Våra kunder får en lott för varje hundralapp man handlar för. Man har då möjligheten att vara med och tävla om priser på upp till ca 30 000 kr. Vinsterna varierar i värde, men alla utgör presentkort som kan lösas in hos våra medlemmar.  

Dragning sker på nyårsafton på torget i Kisa. Är du inte på plats så kontaktar vi dig vid en eventuell vinst, men det kan vara en fördel att vara på plats då det även delas ut lotter till publiken.

 

Ett eventuellt överskott efter dragningen används till genomgörandet av ännu ett uppskattad evenemang: Handlarnas Levande Torgdag och den på kvällen efterföljande torgfesten, fredagen månadsskiftet juli/augusti. En dag/fest för alla, med fritt inträde och underhållning.

 

20-års jubileum 2021! 

 

Kisa Ruschen startade upp inför julhandeln 2001. In plockades upp av Peter Jonasson, Kisa El-Byrå, efter ett liknande koncept i Storuman. Inledningsvis kallades evenemanget guldruschen och första priset var en guldtacka. Årets jubileum kommer att uppmärksammas i december.

 

 

 

Support

Följ oss

Anmäl till vårat nyhetsbrev

Information från butiker...

Copyright © 2021 Kisa handel & Service.
Hemsida av Pa webb

Search

+880 322448500 Beverly Boulevard Los Angeles