Presentkort

STÖTTA DEN LOKALA HANDELN OCH BESÖKSNÄRINGEN! 

 

Nu finns ett jättebra initiativ, där du kan låta exempelvis julklappspengar/gåvor stanna inom kommunen. På så sätt stöttar du den lokala handeln och besöksnäringen! 

Föreningen Kisa Handel & Service har tagit fram två olika presentkort: 

  • Ett fysiskt presentkort som är tryckt på papper och kan lösas in i butiker och serviceställen i Kisa. 

Detta presentkort, kan inhandlas hos Lukas på Elbyrån i Kisa. 

 

  • Ett digitalt presentkort som gäller deltagande företag i hela Kinda kommun. Detta togs fram i samarbete med kommunens gåva till sin personal förra året. Utgivare är Cardskipper. 

Detta elektroniska presentkort, hjälper Leif på Hemköp till med i kontakt mot Cardskipper som fixar/sätter upp det som behövs.  

 

Man lämnar namn, födelsenr samt ett mobilnr till Cardskipper i ett excelark. Cardskipper skickar därefter ut en länk till medarbetaren, där man laddar ner sitt elektroniska presentkort i en app och handlar i valfritt anslutet företag i Kinda kommun. Anslutna företag syns i appen och uppdateras.  
Man kan dela upp och handla på fler ställen. Som vanligt kan man inte byta det i butik mot kontanter.  

 
Av det vi sett, är det många som sprider sina inköp och nyttjar mer än ett deltagande företag. Därmed får man en glad och nöjd medarbetare/mottagare och man kan tillgodogöra sig den fina reklamen, med att du som företag, stöttar det lokala näringslivet! 

 

Tack för ditt stöd! 

 

Föreningen Kisa Handel & Service 

Anmäl till vårat nyhetsbrev

Information från butiker

Copyright © 2023 Kisa Handel & Service. Hemsida av Peter Andersson

Search

+880 322448500 Beverly Boulevard Los Angeles